top of page

Çıkılmadık Kürsü Bırakmadık

Bugün gerçekleştirilen yılın ilk Geyik Koşuları Yarışında bütün parkurlarda madalya alarak muteşem bir başarı kazandık. 28K parkurunda Abdullah Özdemir, 14K parkurunda Gizem Seçer, 4K parkurunda Ali Nihat Ökmenler ve Bambi parkurunda Deniz-Kuzey Başol ikilisi ile toplamda 5 madalya kazandık.

Yıl içerisinde 3 gündüz 1 gece olmak üzere toplamda 4 farklı tarihte gerçekleştirilen patika serisinde Kuzey Geyikleri kulübü olarak her zamanki gibi bizler de yarıştık. Antrenörlerimiz, sporcularımız ve velilerimiz ile toplamda 20 katılımcı ile parkurda ter döktük.

​28K'da Bronz Madalya

28K adı ile gerçekleştirilen 29km'lik parkur iki kez 14,5km'lik parkuru koşmak gerekiyor. Antrenörlerimizden Abdullah Özdemir 02:46:58'lik süresi ile 25-34 yaş kategorisi olan üçüncü sırada yer aldı. Zorlu yarışta altıncı kez yarışan antrenörümüz 28K parkurunu ise üçüncü kez başarı ile tamamladı. Çamur nedeniyle zeminde ilerlemenin zorlaştığı parkurda 138 kayıtlı yarışmacıdan 102 sporcu parkuru tamamladı. Kategorisinde bronz madalyanın sahibi olan antrenörümüz toplamda 20. sırada yer aldı.

14K'da Bronz Madalya 14K adı ile gerçekleştirlen 14,5km'lik parkura antrenörümüz Gizem Seçer ve velilerimizden Pınar Başol başarı ile yarışı tamamladı. Antrenörümüz 1 saat 37 dakika 14 saniyelik sonucu ile 25-34 yaş kategorisi olan üçüncü sırada yer aldı. Bronz madalyanın sahibi olan antrenörümüz daha önce de bu yarışta yer almış ve madalya kazanmıştı. İlk kez bu parkurda ter döken velimiz Pınar Başol ise 1 saat 39 dakika 46 saniyelik süresi ile 35-44 yaş kategorisinde beşinci olarak yarışı tamamladı. Kulübümüz sporcuları daha önce bu parkurda genel birincilik, genel ikincilik gibi dereceler kazanmıştı.

4K'da Bronz Madalya 4K adı ile gerçekleştirilen 4 km'lik parkurda antrenörümüz Mert Kurt ve sporcumuz Ali Nihat Ökmenler'in yanı sıra velilerimiz Kezban Ökmenler, Deniz Heybetli, Işıl Yalçın, Özgür Cebeci ve Tunç Heybetli'de ter döktü. Antrenörümüz Mert Kurt sporcumuzun temposunu ayarlamak için eşlik ettiği yarışta Ali Nihat yaş kategorisinin en hızlı ikinci sporcusu olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Antrenörümüz ize yaş kategorisinde beşinci sırada yer aldı.

BAMBİ'ler Yine Çok Eğlendi

Deniz Başol ve Kuzey Başol 7-9 Yaş kategorisinde yarıştı. Ece Öğrenci, Damla Aslan, Aral Bora Mirza, Ege Erdoğan, Derin Elif Yılmaz, İlke Dora Cebeci ve Pelin Yalçın ise 10-12 yaş kategorisinde yer aldı. En çok eğlenen ve en çok çamurun tadını çıkaran bambilerimiz güne oryantiring antrenmanı ile başladı ve ardından Geyik Parkurunda koştu. Kategorilerini birinci ve ikinci sırada tamamlayan ikiz geyiklerimiz Deniz ve Kuzey her zamanki gibi eğlenceyi madalya ile taçlandırdı.

Daha önce 4K yarışında madalya kazanan sporcumuz Derin Heybetli bu yarışa katılımcı değil destekleyici olarak yer aldı. Hem annesi hem de babası 4K koşan Derin bu sefer destekleyen tarafta olmayı tecrübe etti. Hep yanımızda olan anneler ve babalar ise yarışma heyecanını zevkle tamamladı. Bütün velilerimizi, sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page