top of page

Irmak Kapı Antrenmanı - 18 Şubat 2017


Oryantiring antrenmanlarımız cumartesi günü gerçekleştirilmektedir. Belgrad Ormanı’nın muhteşem doğasında hazırlanan parkurlar meraklılarını bekliyor. Beş farklı kategoriye ayrılan parkurlar içerisinde ilk kez oryantiring yapacaklara da yer veriyoruz. Aşağıda 18 Şubat 2017, Cumartesi gerçekleştirilecek etkinliğimiz ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Antrenmanlarımız ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Toplanma Alanı: Irmak Kapı (Haritada görüntülemek için tıklayınız.) Tarih: 18 Şubat 2017, Cumartesi Kayıt Etkinliğe katılım için kayıt formunu doldurmanız yeterlidir. (Kayıt formu için tıklayınız.) Katılım ücretleri ödeme işlemleri etkinlik alanında yapılmaktadır. Kaydınızı kontrol etmek için katılımcı listesine bakabilirsiniz. (Katılımcı listesi için tıklayınız.) Program Gelişler-Harita Dağıtımı: 10:00-11:30 Parkur İlk Çıkış: 10:00 Eğitim Parkuru: 11:00 Parkur Son Çıkış: 11:30 Parkur Toplama: 13:30

Teknik Parkur Bu haftaki uygulamamız birden fazla tekniğin birleşimi olarak yapılacaktır. Teknik oryantiring becerisinin geliştirilmesinin amaçlandığı uygulama deneyimli ve elite kategorileri için tek parkur olarak hazırlanmıştır. Teknik parkur talebinizi formu doldururken belirterek kayıt yapabilirsiniz.

Kategoriler A – Eğitim (1-2km) B – Başlangıç (2-3km) C – Çaylak (3-4km) D – Deneyimli (5-7km) (Teknik Parkur 7-10km) E – Elite (7-9km) (Teknik Parkur 7-10km) Katılım Ücretleri Genel Katılımcı: 12 TL Öğrenci (15-24 Yaş): 5 TL Öğrenci (14 Yaş Altı): 3 TL Diğer Hizmetler Eğitim Parkuru: 10 TL* Teknik Parkur: 5 TL* Servis: 15 TL* *Katılımcı ücretine eklenir.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page